Termeni si conditii

1. Termeni generali si definitii

Folosirea site-ului www.cafy-anvelope.ro, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.cafy-anvelope.ro (denumite in continuare “Termeni si Conditii”) stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita sau accesa site-ul www.cafy-anvelope.ro (denumit in continuare “Site” si/sau “Anvelope”) ori poate utiliza in orice mod serviciul Anvelope oferit prin intermediul Site-ului (denumit in continuare “Serviciului Anvelope”, si are valoarea unei conventii incheiate intre SC.CAFY JR SERVICE & SPALATORIE S.R.L. (denumita in continuare “CAFY JR”), in calitatea sa de proprietar si administrator al Site-ului si de furnizor al Serviciului Anvelope, si orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul Anvelope (denumita in continuare “Utilizator”). Accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului Anvelope, precum si a oricarui component al acestuia constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestea atrage obligatia persoanei respective de a inceta imediat accesarea Site-ului.

In cuprinsul Termeni si Conditii, urmatorii termeni vor avea, daca din context nu rezulta altfel, semnificatiile specificate mai jos:
Cafy-anvelope.ro – Societatea S.C. CAFY JR SERVICE & SPALATORIE S.RL., persoana juridica avand sediul social in Bucuresti, Strada Baicului 50, cod unic de inregistrare fiscala RO22519964, numar de ordine in Registrul Comertului J40/18623/2007, organizata in baza legii romane.
Site – domeniul www.cafy-anvelope.ro si subdomeniile acestuia.
Vanzator – Cafy-anvelope.ro.
Client – orice persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la Continut, in scopuri private sau profesionale, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Cafy-anvelope.ro (electronic, telefonic, etc)  si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele mentionate, ce initiaza si finalizeaza o comanda.
Utilizator – orice persoana fizica/juridica care acceseaza Site-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele mentionate.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Clientului ca urmare a Contractului incheiat.
Contract la distanta – conform definitiei cuprinse in OUG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative art. 2 punctul 7, astfel cum aceasta a transpus Directiva 2011/83/UE privind drepturile consumatorilor: orice contract incheiat intre comerciant si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a comerciantului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul;
Continut :
– toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
– continutul oricarui e-mail trimis Clientiilor sai de catre SC CAFY JR SERVICE & SPALATORIE SRL prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat sau colaborator al SC CAFY JR SERVICE & SPALATORIE SRL, Clientului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
– informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de SC CAFY JR SERVICE & SPALATORIE SRL intr-o anumita perioada;
– informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care SC CAFY JR SERVICE & SPALATORIE SRL are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
– date referitoare la SC CAFY JR SERVICE & SPALATORIE SRL, sau alte date privilegiate ale acesteia.
Rating – modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui Client fata de un produs. Rating-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele.
Document – prezentele Termene si Conditii.
Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre Cafy-anvelope.ro, Clientului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.
Termen de garantie – limita de timp, care curge de la data dobandirii produsului sau serviciului, pana la care producatorul sau prestatorul isi asuma responsabilitatea remedierii sau inlocuirii produsului ori serviciului achizitionat, pe cheltuiala sa, daca deficientele nu sunt imputabile consumatorului;
Calitate – ansamblul de proprietati si caracteristici ale unui produs sau serviciu, care ii confera aptitudinea de a satisface, conform destinatiei acestuia, necesitatile explicite sau implicite.

Documentul stabileste termenii si conditiile de utilizare ai Siteului/Continutului/Serviciului de catre Utilizator sau Client, in cazul in care acesta nu dispune de un alt acord de utilizare valid, incheiat intre cafy-anvelope.ro si acesta. Folosirea, inclusiv dar nelimitandu-se la accesarea, vizitarea si vizualizarea, Continutului/Serviciului, implica aderarea Utilizatorului sau Clientului la prezentele termeni si conditii; Clientul se obliga sa monitorizeze permanent termenii si conditiile care pot fi actualizate, modificate si completate. In cazul unor neintelegeri se aplica Termenii si conditiile valabile la momentul comenzii si notificarii acestuia in scris catre Cafy-anvelope.ro.

Accesul la Serviciu se face exclusiv prin accesarea siteului public disponibil www.cafy-anvelope.ro

Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, Utilizatorul sau Clientul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului Cafy-anvelope.ro sau oricarui tert cu care Cafy-anvelope.ro are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu adresa de livrare in Romania.

2. Politica de confidentialitate

Confidentialitatea dvs. este importanta pentru noi. Prin urmare, acordam o atentie deosebita protejarii datelor dvs. cu caracter personal. Prin Politica de confidentialitate, noi ca operator al site-ului www.cafy-anvelope.ro, dorim sa va informam ce date cu caracter personal colectam precum si modul in care utilizam datele respective, atunci cand utilizati site-ul nostru web, asigurandu-va ferm ca actionam legal, echitabil si transparent pentru prelucrarea lor in scopuri determinate, explicite si legitime, adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile declarate.

3. Drepturi de proprietate intelectuala

Elementele din continutul Site-ului – elementele de grafica ale site-ului www.cafy-anvelope.ro scripturi, programe, baze de date, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc,) apartin S.C. CAFY JR SERVICE & SPALATORIE S.R.L. si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului.

Continutul site-ului www.cafy-anvelope.ro indiferent de zona in care se afla in site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al S.C. CAFY JR SERVICE & SPALATORIE S.R.L. Se interzice a copia, a prelucra, a reproducere, a publica, a transmite, a vinde, a distribuit partial, intergral sau modificat, intreg continutul sau o parte din continut in alte scopuri decat cel personal. Exista urmatoarele exceptii:
– se permite reproducerea pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, mici fragmente din articolele publicate, doar daca este specificata sursa informatiilor preluate sub urmatoarea forma: Sursa: www.cafy-anvelope.ro
– se permit link-uri catre Site, doar daca dupa fiecare link sau la sfarsitul articolului este specificata sursa astfel: Informatii furnizate te www.cafy-anvelope.ro
Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop ce nu este personal, pot fi trimite prin e-mail la adresa [email protected]

S.C. CAFY JR SERVICE & SPALATORIE S.R.L isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.
Orice persoana care trimite in orice mod informatii sau materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor pe care o terta persoana le poate invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site. Orice persoana care trimite in orice mod informatii sau materiale catre Site intelege si accepta ca incalcarea in oride mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea S.C. CAFY JR SERVICE & SPALATORIE S.R.L., ci numai raspunderea persoanei in cauza.

Acest Site poate contine trimiteri (link-uri) catre alte Site-uri care nu apartin S.C. CAFY JR SERVICE & SPALATORIE S.R.L sau unui afiliat al acesteia, drept pentru care S.C. CAFY JR SERVICE & SPALATORIE S.R.L nu este raspunzatoare sub niciun aspect pentru continutul acelor Site-uri.

4. Publicitate si legaturi cu alte site-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nicio forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/ colaborare/ etc. care pot aparea intre dumneavoastra ca Utilizator si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii S.C. CAFY JR SERVICE & SPALATORIE S.R.L nu pot fi facuti nici material si nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

5. Incheierea contractului de vanzare

Paginile de produse gazduite pe site-ul cafy-anvelope.ro constituie intentie de negociere, in intelegerea Art. 1189(1) Cod Civil. Comanda facuta de cumparator este un act cu efecte juridice, considerat drept oferta. Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract generator de drepturi si obligatii, asa cum sunt definite ele in contract sau in termenii si conditiile prezente, care sunt parte integranta din acest contract.

6. Conditii de retur

Pentru mai multe informatii referitoare la dreptul de retur acordat conform legislatiei in vigoare, va rugam consultati https://cafy-anvelope.ro/retur/

7. Conditii de garantie

Garantia oferita pentru produsele comercializate de Cafy-Anvelope.ro este de 24 luni.

8. Limitarea raspunderii

S.C. CAFY JR SERVICE & SPALATORIE S.R.L. nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres, pentru continutul de pe Site sau pentru continutul oferit de Utilizatorii Site-ului. S.C. CAFY JR SERVICE & SPALATORIE S.R.L. face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, S.C. CAFY JR SERVICE & SPALATORIE S.R.L. nu este responsabila pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de Utilizatori. In mod expres, Utilizatorii Site-ului sunt de acord sa exonereze de raspundere pe S.C. CAFY JR SERVICE & SPALATORIE S.R.L. pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a utilizarii incorecte sau frauduloase a site-ului www.cafy-anvelope.ro.

Pentru caz de forta majora, S.C. CAFY JR SERVICE & SPALATORIE S.R.L. si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, este exonerata total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza, la erori de functionare ale echipamentului tehnic al S.C. CAFY JR SERVICE & SPALATORIE S.R.L., erori de pret, erori de poze produse, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, etc. Utilizatorii sunt de acord sa protejeze si sa asigure pe S.C. CAFY JR SERVICE & SPALATORIE S.R.L. si/sau pe operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara niciun fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea serviciului Anvelope sau orice alt aspect relationat Serviciului Anvelope.

Mentionam ca pozele prezentate pe site au titlu informativ. Producatorul nu furnizeaza poze individuale pentru fiecare dimensiune de anvelope, ci poze cu caracter general. Profilul benzii de rulare poate varia putin in functie de dimensiune. Daca in poza apare si janta aceasta are doar o valoare simbolica, se comercializeaza doar cauciucul.

Website-ul www.cafy-anvelope.ro foloseste un catalog de dimensiuni ale anvelopelor, numit Cauta dupa masina, care are o natura publica si care nu a fost realizat in mod special pentru site-ul www.cafy-anvelope.ro . In momentul in care utilizatorul site-ului foloseste acest catalog isi asuma responsabilitatea de a verifica datele tehnice rezultate din catalog cu datele tehnice din manualul autovehiculului. Prin folosirea acestui catalog utilizatorii site-ului www.cafy-anvelope.ro inteleg ca informatiile prevazute in acesta au doar caracter informativ, si nu sunt suficiente pentru efectuarea unei decizii de achizitie care sa fie completa si sa reflecte in mod specific necesitatiile acestuia.

Produsele sau serviciile existente pot fi marci inregistrate ale unor alte companii. Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Informatiile provenite de la parteneri poarta raspunderea acestora.

Anvelopele comandate in stoc furnizor, direct de la producator sau distribuitorii externi au un timp de livrare intre 4-15 zile lucratoare si pentru comandarea acestora se percepe un avans de 30 – 50% din valoarea comenzii. Pentru anvelopele disponibile la distribuitorii externi, pretul este influentat de taxa de transport catre Romania. Comanda speciala este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Client si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Client daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala. Recomandam verificarea atenta de catre client a dimensiunii anvelopelor comandate in cazul anvelopelor la comanda. In cazul in care comanda facuta este anulata, avansul achitat nu se poate returna. Anvelopele la comanda nu se pot returna. Anvelopele comandate in stoc furnizor, direct de la producator sau distribuitori externi se incadreaza in categoria de comanda speciala. Conditiile se adreseaza persoanelor juridice. In cazul clientiilor cu personalitate juridica termenul de retur este de 10 zile calendaristice, cu exceptie produsele aduse pe comanda si/sau comanda speciala si/sau in stoc furnizor.

9. Conditii de livrare si plata

Va rugam verificati integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primiti de la Fan Courier in prezenta curierului si cereti intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor daca produsele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Costuri de transport:

–– 18,4 Lei (TVA inclus) / anvelopa sau janta de turisme, 4×4 si SUV-uri;
– 20,9 Lei (TVA inclus) / anvelopa sau janta cargo
– 45,9 Lei (TVA inclus) / anvelopa de camion

Verifica daca localitatea de livrare are km. suplimentari aici.

Timpul de livrare al unei comenzi este comunicat la plasarea acesteia si este un interval de zile influentat de: transportul bunurilor de la furnizorii de marfa, timpii de procesare in centrul logistic al furnizorului initial si in depozitul CAFY JR, zile lucratoare din luna, numarul produselor din comanda, timpii de procesare a fiecarui produs, curierul care expediaza coletele, sarbatori externe, conditiile meteo etc. Timpul total de livrare poate fi decalat de un produs cu perioada mai lunga, astfel ca Clientul accepta ca prin cumularea a mai multe produse intr-o comanda decaleaza livrarea produselor pana la data cea mai indepartata. Livrarile se vor efectua de regula, insa pot exista si exceptii, in interiorul perioadei asumate la plasarea comenzii (variaza intre 2 zile si 4 saptamani in functie de produsul ales in stoc si/sau produsul ales din stoc furnizor). Clientul poate obtine informatii privind statusul livrarii in orice moment daca face o solicitare prin e-mail. In cazul in care produsul poate fi livrat cu depasirea termenului mentionat mai sus, CAFY JR va informa Clientul prin E-mail sau telefonic oferind doua optiuni: Clientul poate fie renunta (in scris) la comanda/produs, fie accepta noul termen de livrare propus. In eventualitatea in care plata a fost efectuata in avans prealabil livrarii, sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de maximum 14 zile de la data renuntarii. Termenul de livrare se calculeaza din momentul in care coletul pleaca catre client.

Datele de facturare mentionate telefonic sau completate de catre client persoana fizica sau client persoana juridica in rubrica – Date de facturare – nu se mai pot modifica ulterior livrarii produselor.

Cafy-anvelope.ro publica pe site datele complete si corecte de identificare si contactare de catre Client sau Utilizator. Prin utilizarea formularului de contact sau al serviciului prezent pe site, Utilizatorul sau Clientul permite automat Cafy-Anvelope.ro sa il contacteze prin orice mijloc disponibil incluzand si mijloacele electronice. Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Cafy-anvelope.ro de a contacta Utilizatorul sau Clientul.

Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Cafy-anvelope.ro se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil Utilizatorului sau Clientului si cafy-anvelope.ro, considerandu-se astfel ca acesta consimte primirea notificarilor din partea cafy-anvelope.ro in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, mesaje scurte (SMS) sau prin anunturi pe site. Clientul declara expres ca datele de contact furnizate ii apartin (adresa de email, numar de telefon, adresa de livrare) si ca vor putea fi folosite de catre Cafy-anvelope.ro in comunicarile sale cu Clientul.

Produsele sunt valabile in limita stocului disponibil de la data la care a fost inregistrata comanda. Rezervarea produselor se confirma de catre consultantul de vanzari alocat, iar procesarea comenzilor se face in ordinea in care comenzile au fost inregistrate. Avand in vedere variabilitatea comenzilor online, SC CAFY JR SERVICE & SPALATORIE SRL, nu poate oferi o garantie totala a stocurilor disponibile la toate produsele sau serviciile comandate prin site-ul www.cafy-anvelope.ro. In caz de modificare, SC CAFY JR SERVICE & SPALATORIE SRL, va rectifica totalul comenzii (in minus sau in plus) in functie de produsele alese si va confirma clientului prin mail sau telefonic noua comanda modificata. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv dintr-o eroare tehnica, ne rezervam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

In cazul in care clientul are anumite specificatii referitoare le DOT, tara productie, data livrare, specificatii livrare, si fara a ne limita doar la acestea, acesta are obligatia sa ne informeze la inregistrarea comenzii fie telefonic (daca comanda este preluata de unul dintre agenti), fie la inregistrare comanda pe site (camp mesaj client). Solicitariile ulterioare nu pot fi luate in considerare. Dupa cinci ani de folosire sau mai mult, anvelopele trebuie sa fie bine inspectate cel putin o data pe an. Daca este necesar, urmati recomandarile producatorului auto in ceea ce priveste inlocuirea anvelopelor de prima echipare. Ca masura de precautie, in cazul in care anvelopele nu au fost inlocuite in decurs de 10 ani de la data lor de fabricatie (a se vedea cum sa cititi lateralele unei anvelope), va recomandam inlocuirea lor cu anvelope noi.

10. Modificarea Termenilor si Conditiilor

S.C. CAFY JR SERVICE & SPALATORIE S.R.L. are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare in prealabil si fara a fi obligat sa indeplineasca o alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta imediat accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului Anvelope.

11. Legea aplicabila si solutionarea disputelor

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc siteurilor si/sau al oricarui continut trimis de catre Cafy-anvelope.ro Utilizatorului/Clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile “Termeni si conditii”. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Utilizator/Client si Cafy-anvelope.ro se va rezolva pe cale amiabila. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre Membru si Cafy-anvelope.ro sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta din Romania, conform prevederilor legale aplicabile.

Avand in vedere dispozitiile Regulamentului (UE) nr. 524/2013 privind solutionarea online a litigiilor in materie de consum si de modificare a Regulamentului (CE) nr. 2006/2004 si a Directivei 2009/22/CE, Cafy-anvelope.ro ofera Utilizatorului/Clientului posibilitatea de a opta pentru solutionarea pe cale extrajudiciara a eventualelor litigii, prin utilizarea platformei europene de solutionare online a litigiilor (platforma SOL), instrument digital creat de Comisia Europeana pentru a facilita solutionarea independenta, impartiala, transparenta, eficace, rapida si echitabila, pe cale extrajudiciara, a litigiilor care privesc obligatiile contractuale rezultate din contractele de vanzare sau de prestare de servicii online dintre un consumator care isi are resedinta in Uniune si un comerciant stabilit in Uniune. In acest sens se poate utiliza platforma SOL: ODR.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

12. Contact si alte informatii

In cazul in care exista intrebari sau sugestii in legatura cu Cafy-anvelope.ro, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon 0799 400 300 de Luni pana Vineri, program 09:00-20:00, Sambata, program 09:00-15:00, sau prin e-mail la [email protected] Orice comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari sau informatii despre sau referitoare la site-ul www.cafy-anvelope.ro, functionalitatea sau imbunatatirea acestuia vor ramane proprietatea SC CAFY JR SERVICE & SPALATORIE SRL.