Cum platesc?

  1. Plata online cu card bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro)

In cazul in care ati ales aceasta modalitate de plata veti fi redirectionat in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde este necesar sa completati un formular cu informatii legate de cardul dumneavoastra.

Astfel va fi imposibil ca datele cardului dumneavoastra sa fie preluate de persoane neautorizate in momentul in care efectuati o plata.

Pentru platile online cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (inclusiv Maestro) se foloseste sistemul “3D Secure”. Sistemul “3D Secure” asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca si in cazul unor tranzactii realizate la bancomat sau la sediu. Indiferent de moneda pe care o aveti in cont, tranzactiile se realizeaza in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Cafy Anvelope nu solicita si nu va stoca datele referitoare la cardul pe care il detineti.

2. Plata prin ordin de plata (OP)

Transferul bancar se va efectua conform facturii proforme pe care o veti primi in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari, in timp ce originalul facturii se va regasi pe adresa de e-mail mentionata in comanda.

Comanda dumneavoastra va fi procesata imediat ce vom primi confirmarea transferului bancar pe adresa noastra de email, sau dupa ce avem confirmarea platii din partea bancii partenere.

Va recomandam sa realizati plata in maxim trei zile lucratoare, in caz contrar, comanda va fi anulata.

3. Plata la livrare in numerar

La livrarea coletului veti achita curierului suma aferenta comenzii dumneavoastra. Plata se face integral si in lei.

4. Plata la sediu

Va oferim posibilitatea de a va ridica produsele la punctul de lucru CAFY JR din strada Baicului 50, sector 2, Bucuresti unde puteti achita in numerar contravaloarea comenzii dumnevoastra. Plata in numerar se face integral si in lei.

Date fiscale

  • Cafy Jr Service & Spalatorie Srl
  • C.U.I. 22519964
  • Reg.Com. J40/18623/2007
  • Banca BCR
  • IBAN RO12RNCB0073092947400001