Cum comand

Comanda online

1. Alege produsul dorit

Folositi meniul din stanga pentru a naviga prin lista de anvelope. Puteti sa optati pentru anumite criterii pentru a diminua cautarea dumneavoastra. In momentul in care ati gasi produsul cautat si ati scris cantitatea dorita, va rugam sa apasati pe butonul Adauga in cos.

Atentie! In aceasta etapa puteti opta pentru facilitatea pe care Anvelope.ro o ofera clientilor sai – montaj in punctul de lucru CAFY JR din strada Baicului 50. Vezi aici harta.

2. Cosul de cumparaturi

Dupa ce ati adaugat in cos produsul/produsele dorite, veti fi redirectionat spre pagina de comanda (Cosul de cumparaturi). In aceasta etapa puteti introduce un cod de reducere (daca aveti), sa actualizati cantitatea dorita, sa eliminati un produs sau sa continuati cumparaturile. In momentul in care ati finalizat orice modificare dorita, apasati butonul Livrare si plata.

3. Finalizare comanda

In aceasta etapa va trebui sa completati urmatoarele date:
– Datele de contact si date de facturare: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.
– Metoda de livrare: alegeti una dintre optiunile pe care vi le punem la dispozitie pentru a intra in posesia produselor comandate.
– Metoda de plata: alegeti una dintre modalitatile de plata pe care vi le punem la dispozitie.
– Mesaj: daca aveti o informatie suplimentara de oferit va rugam sa o completati in campul aferent.
Dupa ce ati completat campurile necasare apasati butonul Finalizare comanda.

O comanda este incheiata cu succes cand veti primi pe e-mail confirmarea de primire aferenta comenzii dumneavoastra cu mesajul Confirmare comanda.

Produsele sunt valabile in limita stocului disponibil de la data la care a fost inregistrata comanda. Va rugam, ca in acest termen, sa confirmati toate detaliile legate de livrare cu unul dintre consultantii nostri de vanzari. Rezervarea produselor se confirma de catre consultantul de vanzari alocat, iar procesarea comenzilor se face in ordinea in care au fost inregistrate.

Comanda telefonica

Un reprezentant CAFY JR va prelua comanda dumneavoastra de telefon de luni pana vineri intre orele 09:00 – 20:00.

Telefon: 0799 400 300

Comanda la sediu

Va oferim posibilitatea de a plasa o comanda direct in timpul programului de lucru de luni pana vineri intre orele 10:00 – 18:00 la sediul nostru din str. Baicului 50, sector 2, Bucuresti. Vezi aici harta.

Dupa ce comanda se inregistreaza, se proceseaza si se comunica ziua de ridicare, puteti veni pentru a va ridica produsele.

Va multumim pentru intelegere.